Afspraak maken

1. Kijk eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl

Heeft u al gekeken op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Niet in alle gevallen is een afspraak met de huisarts noodzakelijk.

 Thuisarts.nl Moet ik naar de dokter?

 2. Online afspraak inplannen

Dit is wegens Corona tijdelijk niet mogelijk. 

3. Telefonische afspraak met de huisarts

Twijfelt u over de ernst van uw klacht: neem dan telefonisch contact met ons op. Bij medische spoed: kies via het keuzemenu doorkiesnummer 1. Bel in het geval van levensbedreigende situaties altijd 112.

Voor het maken van afspraken vragen wij u te bellen tussen 08:30 en 10:30 uur.

Spreekuur op afspraak
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente u soms vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Het is en blijft ons streven u dezelfde dag een afspraak te geven. Uiteraard kunt u afspraken in de toekomst ook plannen.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Telefonisch spreekuur
Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen 13:00 en 13:30 uur. U krijgt dan de huisarts aan de telefoon voor korte vragen of het doorgeven van uitslagen.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.